Hallo, BitClouter!

Welkom! Als je dit leest, ben je één van de eerste bezoekers.

BitClout zou wel eens een enorm groot social media-platform kunnen worden. Er zit geen management achter: het is “Coins en Code”. Bij Twitter en Facebook verdienen de eigenaren aan wat jij er doet: bij BitClout ben jij de eigenaar.

En… omdat je in mensen en hun talent kunt investeren, is het een interessant project voor crypto-enthousiastelingen. Dus… vragen over BitClout? Stel ze: op BitClout! www.BitClouters.nl/bitclout

25 Comments

 1. Altijd leuk om ergens aan de wieg van iets te staan. Nu maar afwachten hoe we over 10 jaar hier op terug kijken, ben benieuwd…!

 2. leuk dat ik er vanaf het begin al bij ben. Ik kijk al uit naar de volgende podcast daar kan ik maar geen genoeg van krijgen. Ga zo door!

 3. Ik luister naar elke Cryptocoiners Podcast en vind het ontzettend gaaf dat je dit nieuwe kanaal start! Supercool!! Continue!! I will follow..

 4. Wat een super leuk idee dit weer. Je ziet meteen hoe bullish Roelf is over dit platform. Ik heb gewoon niet genoeg tijd in een dag om alles goed te volgen. Groet Linda

 5. Een paar maanden geleden ben ik pas begonnen met crypto. Alle beginnersfouten gemaakt die je maar kunt maken. Toen vond ik de cryptocoiners-website. In korte tijd enorm veel geleerd van alle oude video’s en podcasts. En de laatste weken kan ik amper alle nieuwe zaken bijhouden. Veel podcasts. Respect voor de frequentie waarmee deze verschijnen en met name de onderwerpen. En dan nu Bitclout. Ik was er een paar weken geleden al ingestapt maar het krijgt nu een extra dimensie nu cryptocoiners en bitclouters daar enorm snel groeien. Ik hoop dat de accounts snel een blauw vinkje krijgen.

 6. Geweldig Idee Roelf!!!
  Helaas Kan ik door mijn ziekte, op dit moment, niet alles nog volgen zoals ik het zou willen.
  Maar ik geloof in al je Ideeën Of het nou CryptoCoiners is of zoals nu, deze site voor BitClouters… Helaas mis ik de Energie op dit moment om mij nog ‘even’… te laten verifiëren bij BitClout… hoewel ik er nu wel bijna een week sta ingeschreven… Ik heb inmiddels een CreditCard… Als ik me iets beter voel, zal ook ik gaan vlammen op BitClout. Ik wens iedereen heel veel succes!

 7. Dag BitClouters,

  Ook ik ben enthousiast over het nieuwe platform. Alleen heb ik op een of andere wijze geen toegang meer tot mijn account en reageert de helpdesk niet. Ik hoop niet dat mijn kostbare DeSo’s nu verdwenen zijn. Weet iemand wat te doen?

  Groet Sicco

 8. Dag BitClouters,

  Ook ik ben enthousiast over het nieuwe platform. Alleen heb ik op een of andere wijze geen toegang meer tot mijn account en reageert de helpdesk niet. Ik hoop niet dat mijn kostbare DeSo’s nu verdwenen zijn. Kan iemand een advies geven?

  Groet Sicco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *